Categories: Νέα

Βαλίτσα ταξιδίου: 6+1 βήματα για τη σωστή προετοιμασία της

Ετοιμάζεστε για τις διακοπές σας αλλά σας προβληματίζει το «φτιάξιμο» της βαλίτσας ταξιδίου; Και όμως, η αλήθεια είναι ότι για πολλούς από εμάς, το σωστό στήσιμο της βαλίτσας αποτελεί μία διαδικασία που προκαλεί προβληματισμό. Αφού λοιπόν βρήκατε τον προορισμό σας, κλείσατε τα εισιτήρια και το ξενοδοχείο σας, τότε το επόμενο βήμα είναι να προετοιμάσετε σωστά τη βαλίτσα και το περιεχόμενό της. Ποια είναι όμως τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να εκτελέσετε την αποστολή «βαλίτσα» όσο πιο αποτελεσματικά γίνεται; Η Medica Feet τα συγκέντρωσε και σας τα παρουσιάζει:

1. Γεμίστε τη βαλίτσα διακοπών με τα απαραίτητα ρούχα

Κάντε μία λίστα, υπολογίζοντας ποια ρούχα και αξεσουάρ θα πάρετε μαζί σας με βάση τις ημέρες που θα μείνετε εκεί, τον καιρό και τις δραστηριότητές σας. Σετάρετε τα ρούχα σας, για το καλύτερο δυνατό αισθητικό αποτέλεσμα, αποφεύγοντας να πάρετε μαζί σας οτιδήποτε προσθέτει περιττό βάρος στη βαλίτσα ταξιδίου.

2. Τα κατάλληλα παπούτσια για την περίσταση

Διακοπές σημαίνουν βόλτες και περιηγήσεις σε νέα μέρη και στέκια. Γι’ αυτό λοιπόν, εξοπλιστείτε με καλή διάθεση, φορώντας πάντα τα νέα σας ανατομικά παπούτσια για ατελείωτο περπάτημα χωρίς πόνους και κούραση στα πόδια. Στο eshop της Medica Feet θα βρείτε όλα τα νέα μας σχέδια σε κορυφαία επώνυμα ανδρικά και γυναικεία ανατομικά παπούτσια. Σε κάθε περίπτωση, αποφύγετε τα ψηλοτάκουνα παπούτσια τα οποία είναι ιδιαίτερα ανθυγιεινά για τα πόδια.

3. Κοσμήματα στη βαλίτσα; Ξανασκεφτείτε το!

Αν σκέφτεστε να πάρετε μαζί σας πολύτιμα πετράδια, τότε καλύτερα να το αποφύγετε! Πάρτε μαζί σας μόνο τα απαραίτητα, τοποθετώντας τα με τάξη και αγάπη στη βαλίτσα του ταξιδίου σας.

4. Το απαραίτητο νεσεσέρ των διακοπών

Ένα από τα πράγματα που ΔΕ θέλουμε να συμβούν κατά την διάρκεια των διακοπών, είναι τυχόν ατυχήματα με μπουκαλάκια υγρών που άνοιξαν! Αποφύγετέ τα, τοποθετώντας όλα τα σαμπουάν, αφρόλουτρα και αρώματα σε ειδικά για την περίσταση μπουκαλάκια. Στη συνέχεια, κλείστε τα όλα μαζί σε ένα νεσεσέρ. Έτσι, θα είστε σίγουροι ότι η βαλίτσα σας και το περιεχόμενό της θα παραμείνουν σώα και αβλαβή καθ’ όλη την διάρκεια του ταξιδιού.

5. Βάλτε στη βαλίτσα όλα τα απαραίτητα των διακοπών

Πορτοφόλι; Εισιτήρια; Κινητό; Φορτιστής; Πριν γεμίσετε τη βαλίτσα σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει μαζί σας όλα τα απαραίτητα. Έτσι θα είστε έτοιμοι για να … περάσετε καλά χωρίς απρόοπτα!

6. Και φυσικά, η βαλίτσα ταξιδίου

Διακοπές χωρίς… βαλίτσα ταξιδίου δεν γίνονται. Γι’ αυτό, για να πάτε διακοπές πρέπει πρώτα να έχετε και τη σωστή βαλίτσα. Επιλέξτε το μέγεθός της ανάλογα με τις μέρες των διακοπών σας και τις ανάγκες σας κατά την διάρκειά τους. Προτιμήστε βαλίτσα από ανθεκτικό υλικό, με υψηλή αντοχή σε όλες τις περιστάσεις.

+1.   Το πιο όμορφο χαμόγελό σας!

Και αφού κλείσατε τη βαλίτσα ταξιδίου, αφήστε πίσω όλα όσα σας προβληματίζουν και ετοιμαστείτε να περάσετε τις πιο όμορφες διακοπές σας! Πριν φύγετε, κλείστε το ραντεβού σας στο Ποδολογικό Κέντρο MEDICA FEET και ζήστε την εμπειρία μίας κορυφαίας επιστημονικής περιποίησης στα πόδια σας από του εξειδικευμένους ποδολόγους της. Έτσι, θα ταξιδέψετε έχοντας ζωγραφισμένο στο πρόσωπό σας ένα πλατύ χαμόγελο αυτοπεποίθησης, που θα σας κάνει να λάμπετε, όπου στον κόσμο και αν βρίσκεστε.

Κλείστε τώρα το δικό σας ραντεβού στο Εξειδικευμένο Ποδολογικό Κέντρο της MEDICA FEET.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΠΕΛΜΑΤΟΓΡΑΦΗΜΑ







Λεπτομέρειες ραντεβού:
·       Το ραντεβού ακυρώνεται αυτόματα σε περίπτωση μη έγκαιρης προσέλευσής σας (έως 15’ μετά την προγραμματισμένη ώρα) και μπορεί να επαναπρογραμματιστεί.
·       Σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης στο ραντεβού σας, παρακαλούμε ενημερώστε μας τουλάχιστον 1 μέρα νωρίτερα.
·       H διάρκεια της θεραπείας διαφέρει ανάλογα με τις εξατομικευμένες ανάγκες σας.


admin

Recent Posts

Ρευματοειδής αρθρίτιδα & περιποίηση των κάτω άκρων

Ρευματοειδής αρθρίτιδα & περιποίηση των κάτω άκρων

2 εβδομάδες ago

Πρησμένα πόδια: αιτίες & τρόποι αντιμετώπισης

Πρησμένα πόδια: αιτίες & τρόποι αντιμετώπισης

2 εβδομάδες ago

Θυρεοειδής & συμπτώματα σε νύχια, δέρμα, μαλλιά

Θυρεοειδής & συμπτώματα: Σε αρκετές περιπτώσεις, παρατηρούμε αλλαγές στα νύχια, στο δέρμα και στα μαλλιά…

3 μήνες ago

Παθήσεις νυχιών στα πόδια & η αντιμετώπισή τους

Παθήσεις νυχιών στα πόδια & η αντιμετώπισή τους: Ένα ζήτημα που μας αφορά όλους. Στις…

3 μήνες ago

Μελάνωμα στο νύχι και η αντιμετώπισή του

Μελάνωμα στο νύχι: Μια αρκετά επώδυνη και ενοχλητική κατάσταση που έχουν βιώσει οι περισσότεροι άνθρωποι,…

3 μήνες ago

Calluses

An area of thickened or hardened skin on the bottom of the foot or heel.

2 έτη ago