Home _ Ποδολογικο κέντρο & οι υπηρεσίες του

Ποδολογικο κέντρο & οι υπηρεσίες του

2021-01-20T13:39:15+00:00 12.12.2020|
 • ποδολογικό κέντρο

Ποδολογικό κέντρο, η πιο premium, ασφαλής και αποτελεσματική επιλογή για την επιστημονική ποδολογική φροντίδα, την περιποίηση, αλλά και τον καλλωπισμό των άκρων μας. Πολλά παραπάνω από ένα τυπικό κατάστημα μανικιούρ – πεντικιούρ, έρχεται να μας προσφέρει πιστοποιημένες υπηρεσίες που κάνουν την διαφορά. Ποιοι είναι όμως όλοι εκείνοι οι λόγοι για τους οποίους αξίζει να το προτιμήσουμε; Στο κείμενο που ακολουθεί, τους συγκεντρώσαμε και σας τους παρουσιάζουμε.

Ποδολογικό κέντρο: 4+1 λόγοι για τους οποίους κάνει την διαφορά

1. Στελεχώνεται από πιστοποιημένους επαγγελματίες της υγείας

Ένα κέντρο φροντίδας του ποδιού αποτελείται από επιστήμονες ποδολόγους, αποφοίτους μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι οποίοι και έχουν αποκτήσει εξειδικευμένες γνώσεις μέσα από ένα πολυετή κύκλο σπουδών. Συνεπώς, πρόκειται για άρτια καταρτισμένους επαγγελματίες που έχουν αφιερώσει την καριέρα τους στο αντικείμενο και τους οποίους αξίζει να εμπιστευτούμε για την υγεία των ποδιών μας.

2. Προσφέρει από τις πιο απλές έως τις πιο εξειδικευμένες θεραπείες για το πόδια

Σύμφωνα με έρευνες, έξι στους δέκα ανθρώπους ταλαιπωρούμαστε από κάποιο πρόβλημα στα πόδια. Ένα ποδολογικό κέντρο, μπορεί να προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις και θεραπείες για πολλά από τα προβλήματα και τις παθήσεις των ποδιών μας όπως: αφαίρεση κάλων, σκληρύνσεων, εισφρύοντα νύχια, μυκητιάσεις, μυρμηγκιές και διαβητικό πόδι. Μάθετε αναλυτικά για όλες τις υπηρεσίες του Ποδολογικού Κέντρου Medica Feet εδώ.

3. Το ποδολογικό κέντρο λειτουργεί ως σύνδεσμος μεταξύ ασθενών και ιατρών

Οι ποδολόγοι – ποδοθεραπευτές ενός εξειδικευμένου κέντρου ποδολογίας, όπως αυτό της Medica Feet, έχουν τη γνώση να αναγνωρίσουν τυχόν παθολογικές αλλαγές οι οποίες και απαιτούν ιατρική θεραπεία. Έτσι, κατευθύνουν τον ασθενή προς την κατάλληλη ειδικότητα ιατρού, όπως για παράδειγμα σε ορθοπεδικούς, νευρολόγους, διαβητολόγους ή δερματολόγους.

4. Προτείνει τη χρήση των κατάλληλων παπουτσιών

Κάθε πέλμα είναι διαφορετικό. Αυτό, σημαίνει ότι έχει και διαφορετικές ανάγκες. Ο ποδολόγος προχωρά στην αξιολόγηση της συνολικής κατάστασης του ποδιού μας, αξιοποιώντας και τα αποτελέσματα της εξέτασης του πελματογραφήματος. Έτσι, είναι σε θέση να μας προτείνει τις κατάλληλες λύσεις ανατομικών παπουτσιών ή εξατομικευμένων ορθωτικών πάτων οι οποίοι θα βελτιώσουν τη βάδισή μας, θα μειώσουν την κούρασή μας από το περπάτημα ή την ορθοστασία και θα αναβαθμίσουν συνολικά την καθημερινότητά μας.

+1. Το ποδολογικό κέντρο απευθύνεται σε όλους μας!

Πολλοί από εμάς πιστεύουν ότι ένα εξειδικευμένο κέντρο υπηρεσιών ποδολογίας απευθύνεται μόνο σε ειδικές κατηγορίες ανθρώπων οι οποίοι χρήζουν ειδικής περιποίησης. Η αλήθεια όμως είναι όμως ότι οι υπηρεσίες του αφορούν όλους τους ανθρώπους οι οποίοι αναζητούν μία φροντίδα ποδιών ανώτερης ποιότητας από εκείνη που έχουν συνηθίσει σε κέντρα αισθητικής ή τοπικά μποτέ. Μεταξύ άλλων, το Ποδολογικό Κέντρο της Μedica Feet απευθύνεται σε:

 • Άτομα που έχουν ονυχοπαθήσεις, π.χ. ονυχομυκητίαση, ψωρίαση.
 • Άτομα με επώδυνη είσφυση νυχιού στο δέρμα
 • Άτομα με σκληρύνσεις δέρματος στα κάτω άκρα
 • Άτομα με παθήσεις όπως αρθρίτιδα (π.χ., ψωριασική αρθρίτιδα, ρευματοειδής αρθρίτιδα), Σακχαρώδη Διαβήτη, κτλ., τα οποία χρήζουν ιδιαίτερη προσοχή στην περιποίηση των κάτω άκρων τους.
 • Άτομα, τα οποία χρειάζονται περιποίηση μετά από εγχείρηση/ακρωτηριασμό (σκληρύνσεις γύρω από ουλές, κτλ.).
 • Μετά από τραυματισμό νυχιών, π.χ. αν έχει σπάσει/αφαιρεθεί ένα τμήμα του νυχιού μπορεί να βοηθήσει ο Ποδολόγος με την ονυχοπροσθετική.
 • Άτομα τα οποία δε μπορούν να περιποιούνται μόνα τους τα πόδια τους (π.χ. ηλικιωμένα άτομα, άτομα με κινητικά προβλήματα, έγκυες).
 • Όλα τα άτομα, τα οποία αναζητούν μια εξαιρετικά ποιοτική περιποίηση των κάτω άκρων τους.

Ανακαλύψτε το κορυφαίο ποδολογικό κέντρο στην Αθήνα και την Αττική

Αναζητάτε μία εξειδικευμένη φροντίδα για τα κάτω άκρα σας; Το Ποδολογικό Κέντρο της Medica Feet και οι άνθρωποί του είναι έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν προσφέροντάς σας τις υπηρεσίες τους:

 • Στο υψηλότερο επίπεδο
 • Με εξοπλισμό και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας
 • Με άριστες συνθήκες υγιεινής

+  Όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την COVID-19.

Κλείστε σήμερα το πρώτο σας δωρεάν διαγνωστικό ραντεβού και ζήστε την κορυφαία εμπειρία εξυπηρέτησης Medica Feet.

Βρήκατε ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο «Ποδολογικό κέντρο & οι υπηρεσίες του»;

Διαβάστε περισσότερα κείμενα για την υγεία των ποδιών σας στο Medica Feet Blog.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΠΕΛΜΑΤΟΓΡΑΦΗΜΑ