Home _ Κουρασμένα πόδια: 3+1 πολύτιμα tips για την φροντίδα τους

Κουρασμένα πόδια: 3+1 πολύτιμα tips για την φροντίδα τους

2020-09-28T14:32:29+00:00 03.09.2019|
  • κουρασμένα πόδια

Κουρασμένα πόδια, ένα ιδιαίτερα συχνό φαινόμενο για τους ανθρώπους που βρίσκονται συνεχώς σε κίνηση. Η κόπωση και οι πόνοι που νιώθουμε στα κάτω άκρα δεν επηρεάζουν μόνο τη σωματική μας υγεία, αλλά και την διάθεσή μας, εμποδίζοντάς μας από δραστηριότητες ή στερώντας μας την απόλαυση των όμορφων μικρών στιγμών της καθημερινότητάς μας. Πώς μπορούμε όμως να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά αυτό το φαινόμενο, αποκτώντας μία καλύτερη ποιότητα ζωής; Οι ειδικοί της MEDICA FEET, μετρώντας σχεδόν 3 δεκαετίες εμπειρίας, σας προσφέρουν 3+1 πολύτιμα tips που θα χαρίσουν υγεία στα κουρασμένα πόδια και το σώμα σας.

1. Προσθέστε εξατομικευμένους ορθωτικούς πάτους στα παπούτσια σας

Οι εξατομικευμένοι ορθωτικοί πάτοι αποτελούν το πρώτο και το βασικότερο βήμα για να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά τα κουρασμένα πόδια. Κατασκευάζονται με βάση τα αποτελέσματα της εξέτασης του πελματογραφήματος και προσαρμόζονται σε κάθε παπούτσι με αποσπώμενους πάτους, μετατρέποντάς το σε ανατομικό.

Πώς όμως οι εξατομικευμένοι ορθωτικοί πάτοι αντιμετωπίζουν στην πράξη τα κουρασμένα πόδια; Προσαρμόζονται απόλυτα σε κάθε πέλμα ξεχωριστά, απορροφώντας ομοιόμορφα τις πιέσεις που δέχεται το πέλμα κατά την διάρκεια της βάδισης. Έτσι, μειώνουν δραστικά πόνους και κούραση, ενώ μειώνουν την πιθανότητα εμφάνισης παθήσεων. Μάλιστα, τα αποτελέσματά τους γίνονται εμφανή από την πρώτη κιόλας εφαρμογή τους.

2. Φροντίστε τα κουρασμένα πόδια σας με ποδόλουτρο

Μετά από μία απαιτητική μέρα στη δουλειά, ξεκουράστε τα κουρασμένα πόδια σας με ένα υγιεινό ποδόλουτρο. Βάλτε χλιαρό νερό σε μία λεκάνη, προσθέτοντας αιθέρια έλαια με την αγαπημένη σας μυρωδιά. Στη συνέχεια, βυθίστε τα πόδια σας στο νερό και χαλαρώστε για 20 περίπου λεπτά. Έτσι, θα τους προσφέρετε την απαραίτητη καθημερινή τους ενυδάτωση, κερδίζοντας περισσότερη υγεία και ευεξία. Μόλις ολοκληρώσετε την διαδικασία, στεγνώστε τα καλά.

3. Επιλέξτε κάλτσες διαβαθμισμένης συμπίεσης

Μήπως η καθημερινότητά σας απαιτεί πολύωρη βάδιση που προκαλεί κουρασμένα πόδια; Τότε μπορείτε να αντικαταστήσετε τις συμβατικές βαμβακερές κάλτσες με κάλτσες διαβαθμισμένης συμπίεσης οι οποίες θα τα προστατεύσουν αποτελεσματικά, προλαμβάνοντας τυχόν κυκλοφορικά προβλήματα. Σχεδιασμένες για ανθρώπους με έντονους ρυθμούς καθημερινότητας, ενεργοποιούν την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, βελτιώνοντας τη συνολική λειτουργία του σώματος. Δοκιμάστε τις για βήματα πιο δυνατά και γεμάτα με υγεία και αυτοπεποίθηση.

+1. Φροντίστε τα κουρασμένα πόδια σας στον ποδολόγο

Ο ειδικός για να φροντίσει τα κουρασμένα πόδια σας δεν είναι άλλος από τον εξειδικευμένο Ποδολόγο της Medica Feet. Με επιστημονικές γνώσεις και απόλυτο επαγγελματισμό, θα σας προσφέρει όλες τις απαραίτητες θεραπείες που θα σας ανακουφίσουν άμεσα. Παράλληλα, θα σας κατευθύνει πλήρως σχετικά με όλες τις λύσεις που θα αντιμετωπίσουν κούραση και πόνους στα πόδια. Επιπλέον, μην ξεχνάτε ότι ο ποδολόγος αποτελεί το μόνο πιστοποιημένο ειδικό που αντιμετωπίζει επιστημονικά και υπεύθυνα τις παθήσεις νυχίων και άκρων όπως: κάλοι, τίλοι, σκληρύνσεις, ονυχοκρύπτωση, ονυχομυκητίαση κ.α.

Κάντε κι εσείς το βήμα για μία πιο άνετη και ποιοτική καθημερινότητα, μακριά από κουρασμένα πόδια και πόνους στο πέλμα.

Κλείστε τώρα το δικό σας ραντεβού στο Εξειδικευμένο Ποδολογικό Κέντρο της MEDICA FEET.

Τηλ. Επικοινωνίας: 2105740990

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΠΕΛΜΑΤΟΓΡΑΦΗΜΑ