Home _ Τι θα σου έλεγαν τα ποδαράκια σου αν μπορούσαν να μιλήσουν;

Τι θα σου έλεγαν τα ποδαράκια σου αν μπορούσαν να μιλήσουν;

2019-08-20T13:38:05+00:00 04.07.2017|
  • feet pain main

Σε βλέπουμε και οι δυο κάθε μέρα να περιποιείσαι την επιδερμίδα σου, να φροντίζεις τα μαλλιά σου και να προσέχεις τη διατροφή σου. Είμαστε συνήθως το τελευταίο πράγμα που σε απασχολεί, παρόλο που μόνο με την παρέα μας μπορεί να τρέξει σωστά η καθημερινότητά σου. Και ναι, έχουμε παράπονα από εσένα:

# Δεν είμαστε δίδυμα

Αν δεν το έχεις ήδη παρατηρήσει, αριστερό και δεξί ΔΕΝ είμαστε πανομοιότυπα! Εννοείται ότι δικαιούμαστε και οι δυο συμμετοχή στη δοκιμή των παπουτσιών σου πριν τα αγοράσεις.

# Θέλουμε φροντίδα στο τέλος της ημέρας

Δεν μπορούμε καν να σου περιγράψουμε πόσο πανέτοιμα για δράση θα είμαστε την επόμενη μέρα αν απόψε μας φρεσκάρεις, μας κάνεις ένα μασαζάκι και μας ενυδατώσεις λιγάκι. Δοκίμασέ το και αύριο θα μας θυμηθείς.

 # Χρειαζόμαστε κι εμείς το cocooning μας

Μέσα στο σπίτι τουλάχιστον θέλουμε να χαλαρώσουμε κι εμείς, όπως κι εσύ. Συχνά απολαμβάνουμε να περπατάμε γυμνά, μόνο με κάλτσες ή έστω με υπερ-άνετα σαμπώ (ναι, αυτά που φορούσε η γιαγιά σου).

# Δεν είμαστε πρωταθλητές

ΟΚ, είπαμε να σε στηρίξουμε (και) στη φετινή σου προσπάθεια στο γυμναστήριο. Βάλε κι εσύ ένα χεράκι όμως, ένα ζευγάρι ορθωτικών πάτων για τα αθλητικά μας παπούτσια θα δώσει άλλη ώθηση στην προπόνησή σου.

# Μας αρέσουν οι αλλαγές

Δεν έχουμε πρόβλημα να μας κάνεις εκπλήξεις που και που, ένα αφράτο ζευγάρι κάλτσες ή εκείνα τα χαριτωμένα παντοφλάκια με τη μορφή ηρώων της Disney θα μας φτιάξουν τη μέρα!

# …αλλά μην το παρακάνεις

Δε θέλεις να ξέρεις τι σούσουρο ακούσαμε την τελευταία φορά που αποφάσισες να επιλέξεις “άνεση αντί για στυλ” και κυκλοφόρησες στο νησί με κάλτσα και πέδιλο σαν άλλος Βορειοευρωπαίος τουρίστας. Ποτέ ξανά.

# Δε μοιάζουμε με κανένα άλλο ζευγάρι

Η ανατομία μας είναι μοναδική όπως θα δεις και μόνη σου με ένα γρήγορο πελματογράφημα που θα βρει τι μας ταλαιπωρεί και θα μας προτείνει λύση. Μάλλον ήρθε η ώρα να προγραμματίσεις το check-up μας!

# Περνάμε κι εμείς δύσκολο χειμώνα

Όλη μέρα κλεισμένα, κάνουμε μήνες να δούμε το φως του ήλιου. Άσε που ξεχνάς εντελώς τη φροντίδα μας και αγριεύουμε μέχρι να κατεβάσεις τα πέδιλα από το πατάρι.

#…και ακόμη πιο δύσκολο καλοκαίρι

Ιδρώνουμε, πρηζόμαστε και δυσφορούμε μέσα σε κάλτσες και παπούτσια. Κάνε λίγο πιο χαλαρό το περιβάλλον μας και να θυμάσαι ότι αγαπάμε αποσμητικά και κρεμούλες.

# Bonus: τα Lego είναι ο αιώνιος εχθρός μας

Ναι, σε εσένα με τα πιτσιρίκια μιλάμε: κάθε φορά που η πτήση μας χαμηλώνει επικίνδυνα προς τα σκορπισμένα στο πάτωμα πολύχρωμα τουβλάκια, ξέρουμε τι πόνος θα ακολουθήσει. Βοήθεια;