Home _ Πελματογράφημα και ανατομικοί πάτοι: γιατί θα σας αλλάξουν τη ζωή σας!

Πελματογράφημα και ανατομικοί πάτοι: γιατί θα σας αλλάξουν τη ζωή σας!

2020-09-28T14:39:07+00:00 01.04.2017|
  • shoes MedicaFeet

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι μπορεί να πει το πέλμα σας για εσάς; Προφανώς και δεν εννοούμε κάτι για το χαρακτήρα σας. Υπάρχει όμως τρόπος, να “διαβάσουμε” το πέλμα σας και να μάθουμε χρήσιμες πληροφορίες από αυτό. Για παράδειγμα, μπορούμε να διαγνώσουμε στοιχεία για κάποια πάθηση που υπάρχει στο πέλμα ή προδιάθεση για κάποια άλλη που ελλοχεύει και να δράσουμε προληπτικά. Πώς γίνονται όλα αυτά; Με το πελματογράφημα!

Τι είναι το πελματογράφημα;

Το πελματογράφημα αποτελεί μια άγνωστη για πολλούς εξέταση, η οποία μπορεί να φανεί εξαιρετικά χρήσιμη για μια άνετη καθημερινότητα. Ουσιαστικά, ο ενδιαφερόμενος ανεβαίνει ξυπόλητος σε ένα ειδικό μηχάνημα, τον πελματογράφο. Ο πελματογράφος αποτελείται από χιλιάδες αισθητήρες, οι οποίοι καταγράφουν όλες τις πιέσεις που ασκούνται στο πέλμα. Οι μετρήσεις λαμβάνονται τόσο σε στατική κατάσταση, όσο και σε κατάσταση περπατήματος/χαλαρού τρεξίματος.

Μάλιστα, η δυναμική μέτρηση επαναλαμβάνεται, για να είμαστε σίγουροι πως έχουμε συλλέξει όλη την απαραίτητη και σωστή πληροφορία. Όπως μπορείτε να καταλάβετε, πρόκειται για μια 100% ανώδυνη εξέταση.

Εξατομικευμένοι ανατομικοί πάτοι & οφέλη

Οι εξατομικευμένοι ανατομικοί πάτοι είναι το επόμενο στάδιο. Έχοντας συλλέξει και αξιολογήσει τις παραπάνω πληροφορίες, κατασκευάζουμε τους εξατομικευμένους ανατομικούς πάτους για εσάς. Οι εξατομικευμένοι ανατομικοί πάτοι θα σας βελτιώσουν την καθημερινότητα, καθώς: Εξισορροπούν όλες τις δυνάμεις που ασκούνται στο πέλμα και το σώμα σας όταν τρέχετε/περπατάτε/στέκεστε Απορροφούν τους κραδασμούς κατά τη βάδιση και το τρέξιμο Ελαττώνουν την μυϊκή κούραση και, κατ’ επέκταση τους μυϊκούς τραυματισμούς Βελτιώνουν την συνολική στάση του σώματός σας

Η χρήση εξατομικευμένων ανατομικών πάτων σας εξασφαλίζει ένα άνετο και υγιές μέλλον. Οι ανατομικοί πάτοι δρουν προληπτικά και συντελούν στην αποφυγή μελλοντικών τραυματισμών και παθήσεων. Μεγάλο πλήθος τραυματισμών και παθήσεων σχετίζονται άμεσα με τη λανθασμένη στάση του σώματος.

Προστατέψτε την υγεία των ποδιών και του σώματός σας. Κλείστε τώρα ένα ραντεβού για πελματογράφημα και δημιουργία εξατομικευμένων ανατομικών πάτων και εξασφαλίστε ένα μέλλον μακριά από τραυματισμούς και πόνο!