Home _ Ανατομικοί πάτοι παπουτσιών: Βελτιώνουν την καθημερινότητά σας

Ανατομικοί πάτοι παπουτσιών: Βελτιώνουν την καθημερινότητά σας

2020-09-28T14:39:06+00:00 31.12.2018|
  • anatomikoi patoi papoutsion

Η καθημερινότητά μας γίνεται ολοένα και πιο απαιτητική σε πολλά επίπεδα: στην εργασία μας, το σπίτι και την οικογένεια, στις εξόδους με τους φίλους μας. Όλοι μας λοιπόν βρισκόμαστε σε ένα διαρκές “τρέξιμο”, ειδικά εκείνοι που τα επαγγέλματά τους απαιτούν πολλές ώρες με περπάτημα, τρέξιμο ή  και ορθοστασία. Εάν λοιπόν δεν έχετε ανακαλύψει τα οφέλη που προσφέρουν οι εξατομικευμένοι ανατομικοί πάτοι παπουτσιών στα πόδια σας, τότε είναι εξαιρετικά πιθανό να αντιμετωπίζετε κάποιο από τα παρακάτω συμπτώματα όπως:

  1. Πρήξιμο των ποδιών στο τέλος της ημέρας
  2. Επώδυνοι κάλοι στα πόδια
  3. Αστάθεια στα πόδια κατά τη διάρκεια της ημέρας
  4. Συχνά διαστρέμματα ή στραμπουλήγματα στον αστράγαλο
  5. Πόνοι στα ισχία
  6. Πόνοι στο γόνατο
  7. Πόνοι στη μέση
  8. Πόνοι στα κάτω άκρα
  9. Έντονη κόπωση στα πόδια

Πέρα από τη φύση της δουλειάς, υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που μπορεί να επιδεινώσουν τα παραπάνω συμπτώματα, όπως π.χ. η αύξηση του σωματικού σας βάρους. Το πρώτο μέρος του ποδιού σας που επιβαρύνεται είναι η φτέρνα σας. Μάλιστα, η καταπόνηση της φτέρνας μπορεί να οδηγήσει σε χρόνιο πρόβλημα, επιβαρύνοντας τις παραπάνω παθήσεις. Τα νεύρα και οι ιστοί ολόκληρου του σώματος συνδέονται μεταξύ τους. Συνεπώς, ένας πιθανός πόνος στη φτέρνα έχει μεγάλες πιθανότητες να επηρεάσει την πλάτη, τα γόνατα, τον αυχένα κτλ. Υπάρχει όμως λύση.

Ανατομικοί πάτοι παπουτσιών – η λύση στα παραπάνω συμπτώματα

Οι ανατομικοί πάτοι παπουτσιών είναι η απάντηση σε όλες τις παραπάνω παθήσεις, τόσο σε επίπεδο θεραπείας, όσο και σε επίπεδο πρόληψης. Οι ανατομικοί πάτοι παπουτσιών δίνουν την κατάλληλη στήριξη στη φτέρνα και το πόδι, αμβλύνοντας την πίεση που δέχεται, ενώ παράλληλα βοηθούν στην καλύτερη στάση του μεταταρσίου.

Οι εξατομικευμένοι ανατομικοί πάτοι αποτελούν το πρώτο και σημαντικότερο βήμα στη φροντίδα του ποδιού και την καταπολέμηση των επιμέρους πόνων. Βασικός στόχος τους η στήριξη της φτέρνας. Επιπλέον, βοηθούν και στις περιπτώσεις πλατυποδίας, ενώ μειώνουν δραματικά τις πιθανότητες παθήσεων όπως η πελματιαία απονευρωσίτιδα.

Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία. Μην χρονοτριβείτε! Κλείστε τώρα ραντεβού για πελματογράφημα και αποκτήστε τους δικούς σας μοναδικούς ανατομικούς πάτους παπουτσιών. Έτσι, θα κάνετε την καθημερινότητά σας πιο… ανώδυνη και ευχάριστη από ποτέ!