Home _ Αισθητήρες Κίνησης – mOOver

Αισθητήρες Κίνησης – mOOver

2018-09-25T19:15:02+00:00 17.09.2018|
  • moover articolare
moover articolare

Το mOOver είναι ένας αισθητήρας ικανός να κάνει μετρήσεις και εκτιμήσεις για τη κίνηση, την επιτάχυνση και τη περιστροφή στο χώρο.

Η εφαρμογή του επιτρέπει τη μέτρηση της γωνίας αξιολόγησης (εύρος κίνησης) του συνόλου των αρθρώσεων. Μετρήσεις που είναι πολύ σημαντικές, είτε για την πρόληψη είτε για την αποκατάσταση, για τη μελέτη της κινητικότητας στο πρώιμο στάδιο και για την παρακολούθηση των βελτιώσεων κατά τη διάρκεια της θεραπείας, συγκρίνοντας διαφορετικές εξετάσεις με τις κανονικές τιμές.

Το Moover μετράει τη κινητικότητα του αυχένα, όλων των αρθρώσεων και επίσης την ενέργεια και τη δύναμη των ποδιών (Test άλματος). Μπορεί να αξιολογήσει περιστροφές και τη πυελική κλίση κατά τη διάρκεια του περπατήματος και του τρεξίματος, ενώ ταυτόχρονα αναλύει την ταλάντωση του κεφαλιού και του κορμού σε σχέση με το κέντρο βάρους του σώματος (που αποκτήθηκε με Στερεομετρική πλατφόρμα).

Το mOOver είναι μικρό, ελαφρύ, ασύρματο, εξαιρετικά ακριβές και εξοπλισμένο με μπαταρία μακράς διαρκείας. Το λογισμικό του είναι εύκολο στη χρήση, μετατρέπει τις μηχανικές κινήσεις σε ηλεκτρικά σήματα, συγκρίνει με τις φυσιολογικές τιμές και δίνει αυτόματη αναφορά.

.

Επικοινωνήστε μαζί μας αν ενδιαφέρεστε για το προϊόν!