___Πελματογράφημα: το καλύτερο δώρο για τον εαυτό σας για το 2018!

Πελματογράφημα: το καλύτερο δώρο για τον εαυτό σας για το 2018!

2018-04-01T17:25:22+00:00 05.01.2018|
  • Πελαμτογράφημα το καλύτερο δώρο για τον εαυτό σας

Έχετε σκεφτεί τι δώρο θέλετε να κάνετε στον εαυτό σας για τη νέα χρονιά; Έχετε καταλήξει στα resolutions του 2018; Αν μέσα σε αυτά είναι μια άνετη καθημερινότητα, χωρίς πόνο και κούραση, τότε το πελματογράφημα είναι το ιδανικότερο δώρο για εσάς.

Μπορεί να μην το γνωρίζετε, αλλά μπορούμε να “διαβάσουμε” το πέλμα σας και να διαγνώσουμε στοιχεία για κάποια πάθηση που υπάρχει ή ελλοχεύει στο πέλμα σας ή να βρούμε απαντήσεις για τυχόν πόνους που προκύπτουν μέσα στην ημέρα σας.

Πελματογράφημα: τι είναι;

Το πελματογράφημα δεν είναι και η πιο ευρέως διαδεδομένη εξέταση σε όλους. Είναι όμως πολύ σημαντική για τον καθένα μας και κομβικής σημασίας για τη διασφάλιση μιας άνετης καθημερινότητας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανεβείτε ξυπόλητος στο ειδικό μηχάνημα του πελματογράφου. Ο πελματογράφος αποτελείται από χιλιάδες αισθητήρες, οι οποίοι καταγράφουν όλες τις πιέσεις που ασκούνται στο πέλμα. Η καταγραφή των μετρήσεων γίνεται τόσο σε στατική κατάσταση, όσο και σε κατάσταση περπατήματος/χαλαρού τρεξίματος.

Προκειμένου να εξασφαλίσουμε πως έχουμε συλλέξει όλη την απαραίτητη και σωστή πληροφορία, η δυναμική μέτρηση επαναλαμβάνεται. Αξίζει να σημειώσουμε πως το πελματογράφημα είναι μια 100% ανώδυνη εξέταση.

Εξατομικευμένοι ορθωτικοί πάτοι: το βήμα μετά το πελματογράφημα

Οι εξατομικευμένοι ορθωτικοί πάτοι είναι το αποτέλεσμα της εξέτασης του πελματογραφήματος. Έχοντας συλλέξει και αξιολογήσει τις παραπάνω πληροφορίες, κατασκευάζουμε τους εξατομικευμένους ορθωτικούς πάτους για τον εξεταζόμενο. Οι εξατομικευμένοι ορθωτικοί πάτοι συντελούν δραστικά στη βελτίωση της καθημερινότητας. Πιο συγκεκριμένα:

  1. Επιτυγχάνουν εξισορρόπηση όλων των δυνάμεων που ασκούνται στο πέλμα και το σώμα σας όταν τρέχετε/περπατάτε/μένετε ακίνητοι.
  2. Επιτυγχάνουν απορρόφηση όλων των κραδασμών, κατά τη βάδιση και το τρέξιμο.
  3. Επιτυγχάνουν μείωση της μυϊκής κούρασης και των μυϊκών τραυματισμών.
  4. Επιτυγχάνουν βελτίωση της συνολικής στάσης του σώματός σας.

Η χρήση των εξατομικευμένων ορθωτικών πάτων, σας εξασφαλίζει ένα άνετο και υγιές μέλλον, καθώς δρουν θεραπευτικά και προληπτικά, όσον αφορά την αποφυγή μελλοντικών τραυματισμών και παθήσεων.
Προστατέψτε την υγεία των ποδιών και του σώματός σας. Κλείστε τώρα ένα ραντεβού για πελματογράφημα και δημιουργία εξατομικευμένων ανατομικών πάτων και εξασφαλίστε ένα μέλλον μακριά από τραυματισμούς και πόνο!