___Ανατομικοί πάτοι για ορθοστασία από την Medica Feet

Ανατομικοί πάτοι για ορθοστασία από την Medica Feet

2018-04-01T17:09:49+00:00 12.10.2017|
  • Ανατομικοί πάτοι για ορθοστασία

Οι ανατομικοί πάτοι για ορθοστασία είναι ένα προϊόν που έχει ολοένα και μεγαλύτερη ζήτηση τα τελευταία χρόνια. Ακατάλληλα ή σε άσχημη κατάσταση υποδήματα και οι κοινοί πάτοι παπουτσιών, σε συνδυασμό με τους έντονους ρυθμούς της σύγχρονης ζωής, οδηγούν συχνά σε πόνους στο πέλμα.

Πόνοι στο πέλμα: τους βιώνει περισσότερο από 10% των ανθρώπων, τουλάχιστον μια φορά στη ζωή του. Πρόκειται για ένα πολύ σύνηθες φαινόμενο και οι αιτίες που μπορεί να το προκαλέσουν είναι πολλές: η έντονη άσκηση, η λανθασμένη στάση του σώματος και, φυσικά, η πολύωρη καθημερινή ορθοστασία.

Ανατομικοί πάτοι για ορθοστασία: η λύση για πολλά προβλήματα

Με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της Ποδολογίας και βαροποδομετρίας, η Medica Feet εξειδικεύεται στη φροντίδα των κάτω άκρων, καθώς και την πρόληψη & θεραπεία των παθήσεων σε αυτά. Οι ανατομικοί πάτοι για ορθοστασία προσαρμόζονται σε όλους τους τύπους υποδημάτων και απορροφούν όλους τους κραδασμούς που δέχεται το πέλμα. Βάσει κατασκευής τους, συμβάλλουν στη σωστή στάση του σώματος και χαρίζουν μια άνετη καθημερινότητα, αφήνοντας στο παρελθόν την μέχρι τότε επίπονη καθημερινότητα. Παράλληλα, προστατεύουν από αντίστοιχους πόνους στα κάτω άκρα, τη μέση και τον αυχένα.

Πελματογράφημα και εξατομικευμένοι ανατομικοί πάτοι για ορθοστασία

Οι ανατομικοί πάτοι της Medica Feet λειτουργούν τόσο σε επίπεδο πρόληψης, όσο και σε επίπεδο θεραπείας. Προκειμένου να έχετε μια πλήρη ιατρική εικόνα του πέλματός σας, μπορείτε να πραγματοποιήσετε την εξέταση του πελματογραφήματος. Κατά το πελματογράφημα, οι χιλιάδες αισθητήρες του ειδικού πελματογράφου καταγράφουν και αποτυπώνουν ψηφιακά πιέσεις, ταλαντώσεις και αποκλίσεις από το κανονικό.

Με βάση τα αποτελέσματα του πελματογραφήματος, κατασκευάζονται οι εξατομικευμένοι ανατομικοί πάτοι για ορθοστασία, προσαρμοσμένοι απόλυτα στις ανάγκες του κάθε πέλματος ξεχωριστά. Οι εξατομικευμένοι πάτοι μειώνουν τις πιθανότητες για τραυματισμό, ενώ ανακουφίζουν από τους πόνους στο πέλμα, τα γόνατα, τη σπονδυλική στήλη κτλ.

Χαρίστε στο σώμα σας και τα πόδια σας την υγεία που τους αξίζει και θωρακίστε τα από μελλοντικές παθήσεις. Κλείστε τώρα ραντεβού για πελματογράφημα στη Medica Feet!