___Εξατομικευμένοι ανατομικοί πάτοι για ορθοστασία: πώς βελτιώνουν την υγεία μας;

Εξατομικευμένοι ανατομικοί πάτοι για ορθοστασία: πώς βελτιώνουν την υγεία μας;

2018-07-05T16:27:26+00:00 12.10.2017|

Εξατομικευμένοι ανατομικοί πάτοι για ορθοστασία: ένα εξειδικευμένο προϊόν που αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ζήτηση τα τελευταία χρόνια. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής απαιτεί να είμαστε συνεχώς σε κίνηση είτε για λόγους δουλειάς είτε για τις καθημερινές μας υποχρεώσεις. Όταν τα υποδήματα που φοράμε δεν είναι ανατομικά, τα πόδια μας κουράζονται περισσότερο, με αποτέλεσμα να μας πονούν.

Οι επιπτώσεις της ορθοστασίας στην καθημερινότητα & την υγεία μας

Η πιο συνηθισμένη πάθηση των ποδιών που προκαλείται από την ορθοστασία είναι ο πόνος στο πέλμα. Είναι χαρακτηριστικό ότι πάνω από το 10% των ανθρώπων τον έχουν αντιμετωπίσει τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους. Οι επιπτώσεις του στην καθημερινότητα είναι πολλές, καθώς προκαλεί έντονη δυσφορία κατά το περπάτημα ή τις αθλητικές μας δραστηριότητες.

Οι επιπτώσεις όμως της ορθοστασίας δε σταματούν στα πόδια, αλλά φτάνουν ως την καρδιά. Σύμφωνα με έρευνα του Ινστιτούτου Εργασίας & Υγείας του Τορόντο, οι άνθρωποι που εργάζονται σε όρθια στάση έχουν διπλάσιες πιθανότητες να αναπτύξουν καρδιακές παθήσεις σε σχέση με όσους κάνουν καθιστική εργασία.

Οι εξατομικευμένοι Ανατομικοί πάτοι για ορθοστασία είναι η λύση

Η no1 αποτελεσματική και αξιόπιστη λύση για την αντιμετώπιση της καθημερινής κούρασης και του πόνου στα πόδια είναι οι εξατομικευμένοι ανατομικοί πάτοι για ορθοστασία. Το επαναστατικό αυτό προϊόν αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στους πάτους παπουτσιών, καθώς κατασκευάζεται αποκλειστικά στα μέτρα μας.

Σε επίπεδο θεραπείας, οι ειδικοί ανατομικοί πάτοι για ορθοστασία ανακουφίζουν άμεσα από πόνους σε πέλμα, γόνατα και σπονδυλική στήλη. Επιπλέον όμως, βοηθούν και σε επίπεδο πρόληψης, μειώνοντας τις πιθανότητες για τραυματισμούς. Βάσει κατασκευής τους, συμβάλλουν στη σωστή στάση του σώματος, χαρίζοντάς μας μια άνετη καθημερινότητα. Επιπλέον, είναι απαραίτητοι για όσους αθλούνται, λόγω των αυξημένων πιέσεων που δέχεται το πέλμα τους.

Η κατασκευή των πάτων πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις της Medica Feet, βάσει των αποτελεσμάτων μίας ειδικής εξέτασης, του πελματογραφήματος. Ο υπερσύγχρονος πελματογράφος Sensor Medica καταγράφει και αποτυπώνει ψηφιακά πιέσεις, ταλαντώσεις και αποκλίσεις από το κανονικό, χάρη στους χιλιάδες αισθητήρες του.

Με βάση τα αποτελέσματα του πελματογραφήματος, κατασκευάζονται οι εξατομικευμένοι ανατομικοί πάτοι για ορθοστασία, προσαρμοσμένοι απόλυτα στις ανάγκες του κάθε πέλματος ξεχωριστά. Οι πάτοι προσαρμόζονται στους περισσότερους τύπους υποδημάτων, απορροφώντας όλους τους κραδασμούς που δέχεται το πέλμα.

Αν έχετε λοιπόν μία κουραστική καθημερινότητα, ήρθε η ώρα να ανακαλύψετε τα οφέλη που προσφέρουν στην υγεία σας οι εξατομικευμένοι ανατομικοί πάτοι για ορθοστασία.

Κλείστε τώρα το δικό σας ραντεβού για πελματογράφημα στη Medica Feet!